De grote liefde voor Apple producten
Categories
Uncategorized

De grote liefde voor Apple producten

En hoe deze affectie verder te laten groeien!

Apple is het waardevolste techbedrijf ter wereld. Een bedrijf die door Steve Jobs werd opgericht. Het heeft ons dagelijkse leven niet alleen een stuk gemakkelijker gemaakt, maar het heeft bovendien het voortouw genomen op het gebied van technologische innovatie in de grootste industrieën ter wereld.

Steve Jobs zei ooit: “Mensen weten pas wat ze willen als we het ze laten zien”. En hij wist waar hij het over had, want men ziet graag naar Apple producten. Had jij je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen zo van Apple houden? Welnu, wij van jvygadgets vertellen jou hier enkele van de belangrijkste redenen voor de grote liefde voor Apple creaties.

Apple producten zijn gemakkelijk te gebruiken

Eén ding dat veel mensen naar Apple trekt en ervoor zorgt dat ze terugkomen, is hoe gemakkelijk de Apple producten in gebruik zijn. De iPhone wordt soms wel bekritiseerd omdat het haar gebruikers niet zoveel aanpassing opties of flexibiliteit als Android mobieltjes biedt. Maar wat iOS aan functies mist, maakt het goed in gebruiksgemak.

Bijna alle producten en de software van Apple zijn dusdanig ontworpen dat vrijwel iedereen ze snel kan begrijpen. Apple zegt dan ook graag dat hun producten ‘gewoon werken’. En dat is voor het grootste deel absoluut waar.

Het Apple ecosysteem maakt ongelooflijke functies mogelijk

Een factor die Apple zonder meer van de rest van het tech peloton onderscheidt, is hoe goed Apple’s producten met elkaar samenwerken. De iPhone en de MacBook zijn dan ook meer dan enkel een telefoon en een laptop. Het zijn verlengstukken van elkaar. En dit idee van interconnectiviteit is in het hele productassortiment van Apple terug te vinden.

Het Apple ecosysteem verlaten is natuurlijk wel mogelijk, maar is niet altijd even gemakkelijk. Want ook al kan het moeilijk zijn om eraan te ontsnappen. Zolang je erin zit, valt het niet te ontkennen dat het Apple ecosysteem een ​​prachtige plek is om je in te bevinden!

Apple brengt elk jaar weer veel software-updates uit

Een andere belangrijke reden waarom veel mensen van hun Apple producten houden, is omdat ze met de tijd beter kunnen worden. Elk jaar weer brengt Apple een nieuwe iOS versie uit, waarbij veel iPhone gebruikers gratis de toegang tot nieuwe functies en updates hebben.

Apple is ook voor de lange termijn geweldig in het ondersteunen van hun iPhones. De iPhone 6s werd bijvoorbeeld in 2015 met iOS 9 gelanceerd en bleef tot 2021 met iOS 15 software-updates krijgen. Dat is zeven lange jaren van ondersteuning. Vergelijk dat maar eens met een Android toestel, waarbij zelfs de duurste apparaten veelal alleen met een paar Android versies of upgrades ondersteund.

Plus net als bij de iPhone en iOS worden ook de Mac gebruikers elk jaar weer op een volledige macOS upgrade getrakteerd!

Apple producten gaan langer mee

Er bestaat geen twijfel over dat de iPhones en MacBooks duur zijn, maar ze zijn dan wel zo gemaakt dat ze lang mee gaan. Veel mensen beschouwen de aanschaf van een MacBook zelfs als een investering voor het komende decennium. Je zult daarentegen niet veel personen vinden die hun Windows apparaten 10 jaar lang gebruiken…

Het is echter wel bijzonder belangrijk om je geliefde MacBook of iPhone met de juiste beschermende accessoires van jvygadgets te koesteren. En de beste en handigste Apple toebehoren van jvygadgets zorgen er natuurlijk ook voor dat deze gadgets nog fijner in gebruik zijn. Zo zal jouw grote liefde voor de Apple producten alleen nog maar groter groeien!

Bronnen: techprevue & makeuseof

Leave a Reply

Your email address will not be published.